Igor wint zijn 1ste CACL in Luxemburg!

Posted by Anja on 09 mei - 14:41:44Afgelopen zondag werd Igor 1ste Uitmuntend in de tussenklas tijdens de Special Terrier Show in Luxemburg. Igor werd wederom zeer professioneel voorgebracht door zijn co-owner en handler Jasper Kok. Wij zijn weer supertrots op deze mooie prestatie van onze jonge reu!


Onze Aussiepups alweer 8 weken oud

Posted by Anja on 02 mei - 15:54:50


Sam - Sydney - Xenia - Luna - Bowie - Alwine.

8 weken lang hebben we weer genoten van dit prachtige 6tal. Afgelopen weekend zijn ze weer vertrokken naar hun nieuwe families, die er naar uitkeken hun kanjer mee naar huis te nemen. Wat hebben we weer van ze genoten met als hoogtepunten de uitstapjes naar het bos en strand samen met de aanstaande baasjes, mooie momenten om elkaar te leren kennen en zo de juiste pup bij het juiste gezin te plaatsen! En wat is het stil nu ze weg zijn, maar volgens de eerste berichten doen ze het allemaal prima in hun nieuwe thuis. We zijn trots op alle 6!


ONZE AUSSIEPUPS 5 WEKEN OUD!

Posted by Anja on 12 apr - 00:21:31De pups zijn alweer 5 weken oud, en spelen nu regelmatig buiten.
Ze vinden het geweldig om op ontdekking te gaan, en hun ontwikkeling gaat weer bijzonder snel. Het zijn 6 heerlijke knuffelbeertjes, die dol zijn op mama Ming!
De pups zijn inmiddels gechipt, en vrijdag gaan we met ze voor de eerste pupenting naar de dierenarts. Zaterdag gaan we met de nieuwe baasjes een middagje op ontdekking in het bos met de pups.

ER ZIJN GEEN PUPS MEER BESCHIKBAAR!


Onze Aussie pups alweer 2,5 week oud!

Posted by Anja on 22 mrt - 22:41:40De pups hebben inmiddels allemaal hun oogjes open, en lopen al een beetje voorzichtig opgericht door de werpkist. Ze zijn voor de eerste keer ontwormd, dat vonden ze maar vies.
Ze worden nu steeds leuker, en we genieten met volle teugen van ze!
Deze zaterdag komen de nieuwe baasjes voor het eerst op bezoek bij de pups. De baasjes kijken er enorm naar uit om ze te ontmoeten!

ER ZIJN GEEN PUPS MEER BESCHIKBAAR!


AUSTRALIAN SHEPHERD PUPS GEBOREN!

Posted by Anja on 08 mrt - 13:20:47


Trotse moeder Ming met haar pups.

Op 5 maart zijn Ming & Tebow de trotse ouders geworden van 6 prachtige pups.
3 teefjes; 1 Black-Tri, 1 Blue-Merle, 1 Red-Tri
en
3 reutjes; 2 Red-Merle en 1 Black-Tri.
Moeder en kids maken het prima, de pups groeien alweer als kool dankzij de goede zorgen van mama Ming.
OP DIT MOMENT ZIJN ALLE PUPS GERESERVEERD!


Onze JRT-pups alweer vertrokken!

Posted by Anja on 18 jan - 14:37:11


Bo met Dex, Nala en Nowa!

Na 8 weken van ze genoten te hebben zijn alle pups inmiddels weer naar hun nieuwe families vertrokken. Samen met de nieuwe baasjes zijn we met ze naar het bos geweest, de week voor ze vertrokken. En ook hebben ze kennis gemaakt met Intratuin, ze genoten volop van alle nieuwe indrukken. We krijgen dan ook weer hele positieve berichtjes van de nieuwe families over hun pupje(s), en we zijn blij en trots te vernemen hoe snel de pups zich aan hebben gepast aan een nieuw gezinsleven!


ONZE JRT PUPS ALWEER 4 WEKEN OUD!

Posted by Anja on 13 dec - 17:03:16


Onze pupjes zijn alweer 4 weken oud, en gaan nu regelmatig in onze huiskamer op ontdekkingstocht. Ze vinden dat echt geweldig, en ook samen spelen, eten en daarna weer met zijn allen in slaap vallen met of zonder moeder Janis, die wel altijd een oogje in het zeil houdt op haar kroost!
Deze zaterdag krijgen de pups opnieuw bezoek van hun aanstaande baasjes.
Op dit moment zijn alle pups gereserveerd!


ONZE JRT PUPS 2 WEKEN OUD!

Posted by Anja on 01 dec - 14:18:50De pups van Janis & Winston Spirit von Steinberg zijn alweer 2 weekjes oud, de oogjes zijn open en de neusjes zijn nu mooi zwart van kleur. Deze week zijn hun nageltjes geknipt en zijn ze voor het eerst ontwormd. Janis is een zeer zorgzame moeder, en de pups groeien dan ook als kool. Deze zaterdag mogen ze voor het eerst bezoek ontvangen van de a.s nieuwe baasjes die hier enorm naar uitkijken!
Op dit moment zijn alle pups gereserveerd!
Bij serieuze interesse mail naar: anja@offreespirit.nl


ONZE JRT PUPS ZIJN OP 14 NOVEMBER GEBOREN!

Posted by Anja on 16 nov - 14:06:22


ER ZIJN 4 TEEFJES EN 3 REUTJES GEBOREN!

KLIK VOOR MEER INFO OP PUPINFO!IGOR NVJRT CLUB WINNAAR 2016!!! (16 nov : 14:02) (Algemeen)


Ga naar pagina 1 [2] 3


News Categories