Wie zijn wij


Leon en ik wonen in het buitengebied van Heerle (Noord - Brabant) samen met onze zonen Stefan en Sjoerd, waar we een oud monumentaal boerderijtje hebben gekocht wat we aan het restaureren zijn. Het is bij ons een gezellige beestenboel, behalve onze honden hebben we 2 paarden, Kjelt een Fries en een IJslander Tigull. Verder lopen hier rond 2 geitjes, een zooitje kippen en een haan, sierduifjes en een poes.
Onze honden wonen bij ons in huis, en als we puppen hebben groeien die ook in huis op.
Het optimaal socialiseren van de puppen staat bij ons voorop !!!
Het belang van een goede inprenting, de ervaringen die opgedaan worden van 0 tot 12 weken worden nogal eens onderschat. Het wel of niet aanbieden van de ervaringen is een stempel voor het hele hondenleven bv. een hond die tot 12 weken oud niet regelmatig een stofzuiger heeft gehoord en gezien zal hier hoogstwaarschijnlijk zijn hele leven angstig voor zijn. Het vervelende is dat het niet meer of moeilijk te herstellen is op latere leeftijd. Aangezien dit voor alle indrukken geld vinden wij het zeer belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden.
Na de eerste inenting nemen we ze overal mee naar toe, strand, bos, stad, school en winkelbezoek. We lopen met de puppen aangelijnd langs de weg voor ons huis. Ook beginnen we in het nest al met zindelijkheidstraining. Ook hier thuis doen ze natuurlijk veel indrukken op, tijdens het spelen in onze ruime tuin komen ze van alles tegen.
De honden die bij ons gefokt zijn staan dan ook bekend om hun vriendelijke en stabiele karakter.
Ons doel is een hond te fokken die wat schoonheid betreft zo dicht mogelijk de rasstandaard benaderd en die gezond is van lichaam en geest.
Veel plezier bij het bekijken van onze website.
Anja Bakx.


Contact:
Herelsestraat 198
4726 ST Heerle
Noord - Brabant
tel: 0165 - 850631
of: 06 - 25 23 53 05
Email: anja@offreespirit.nlOns boerderijtje, voorjaar 2011.